• BG

За нас

Юрогат ЕООД е част от Eurogat групата, като Eurogat SA започва дейността си през 1991 г. и е една от най-динамичните и важни компании в търговията с кафе машини и барово оборудване за професионалисти «ho.re.ca.» (хотел, ресторант, кафене), както с висок клас еспресо кафе машини за физически лица, покриваща пазарите в Гърция и Кипър.

Юрогат ЕООД е от 2007 r. на българския пазар. Тя е специализирана фирма в своята сфера с уникална идентичност, която успешно отговаря на променящите се пазарни условия, като непрекъснато подобрява позициите и услугите си. Юрогат ЕООД предлага на своите клиенти иновативни висококачествени продукти и разнообразие от опции, свързани с кафето и цялата гама от съвременно барово оборудване, осигуряващи цялостни решения и услуги. От самото начало на своето създаване тя признава важността на насърчаването на професията "бариста", значимостта на кафе специалистите за развитие на кафе културата, като подкрепя техните действия и инициативи.

Компанията е разработена въз основа на бизнес модел, който има за цел да създаде добавена стойност и взаимна изгода за своите партньори, доставчици и клиенти. Този модел е създаден на базата на вечните човешки ценности, честност, отговорност, достойнство, зачитане на правата, социална отговорност, които са фундаментални и непроменими елементи на нейната култура.

Eurogat групата стратегически инвестира във внимателния подбор на партньори и в създаването на международни сътрудничества, за да подобри своите продукти, технологии и иновации, като осигури най-доброто качество и обслужване на своите клиенти.

Целта на Юрогат ЕООД е да предоставя висококачествени продукти, гъвкави решения и услуги, на които да се доверяват все повече клиенти и партньори в областта на кафето, заведенията за обществено хранене и туристическата индустрия.